Ima 15 godina, igra u Barceloni, a pred njim je najvažnija odluka života
Foto: Barcelona

Talentovani napadač bira između velikih ponuda

Ima 15 godina, igra u Barceloni, a pred njim je najvažnija odluka života

Midhat Šljivak

Tri engleska kluba vode veliku bitku za potpis 15-godišnjeg fudbalera Barcelone Pabla Morena.

Ovom mladom fudbaleru predviđaju veliku karijeru. Svojim igrama je privukao veliku pažnju, ali u Barceloni još uvijek nisu dogovorili produžetak saradnje sa talentovamim omladincem.

To pokušavaju iskoristiti engleski klubovi. Arsenal, te dvojac iz Manchestera, City i United, pokušavaju na sve načine da privole porodicu Moreno da napuste Barcelonu i da počnu novi život u Engleskoj.

Navodno su ponude zaista velike. Poznato je kako klubovi sa Ostrva ne štede kako bi imali najbolje fudbalere svijeta u svojim redovima, a takav je slučaj i sa omladinskim kategorijama, gdje smo već imali nekoliko nevjerovatnih transfera.

Ipak, i iz Barcelone su najavili dodatne pregovore sa 15-godišnjim fudbalerom. Pokušaće da ga zadrže, ali veliko je pitanje hoće li o tome i uspjeti.

Mladi napadač je ove sezone postigao 16 golova za Barcin omladinski tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi