Branio svog saigrača

Benzema dobio žestoke zvižduke s tribina, a onda je reagovao Ronaldo

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na svom terenu ubjedljivo savladali Real Sociedad sa 5:2 u meču 23. kola La Lige.

Kraljevski klub igra daleko od prave forme u ovoj sezoni, ali uspjeli su sinoć bez problema da upišu tri boda. Odličan je bio Cristiano Ronaldo koji je postigao tri gola, dok su po jedan dodali Lucas i Kroos.

U listu strijelaca mogao se upisati i Karim Benzema koji je pred kraj meča promašio nevjerovatnu šansu sa svega nekoliko metara. Navijači Reala su počeli zviždati francuskom napadaču, ali se onda uključio i Ronaldo koji je pokazao navijačima da trebaju aplaudirati, a ne zviždati Benzemi ili bilo kojem igraču Reala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.