Lewandowski: Idem u Real? Ne zanimaju me tračevi

Poljski napadač o glasinama

Lewandowski: Idem u Real? Ne zanimaju me tračevi

Španski mediji proteklih dana mnogo su špekulisali da bi Robert Lewandowski na ljeto mogao preći u Real Madrid.

Čelnici "kraljevskog kluba" spremaju totalni remont momčadi na kraju sezone, a na popisu želja se nalazi nekoliko velikih zvijezda, među kojima je i Robert Lewandowski.

Poljak je stara Realova meta i za sada neispunjena želja, a u nekoliko navrata se špekulisalo kako ni on nema ništa protiv odlaska na Santago Bernabeu. Ipak, za Lewandowskog su svi ti natpisi samo trač.

"Ti tračevi me ne zanimaju i ništa više nemam za reći. Naravno da sam čuo sve te špekulacije, ali svake godine ih slušam", kazao je Lewandowski, prenose inostrani mediji. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Štogod Lewandowski kaže, svakako će i dalje biti povezivan s odlaskom u Real, pogotovo sada kada je napad Madriđana na vrhuncu krize.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi