Pripremni meč

Zvijezda sigurna protiv Orašja

E. Škorić

Nogometaši Zvijezde ostvarili su pobjedu nad Orašjem u pripremnom susretu.

Zvijezda je u Oštroj Luci protiv svog starog sparing partnera došla do sigurne pobjede od 2:0, čime su izabranici Nermina Šabića nastavili s dobrim igrama u ovom dijelu priprema.

Podsjećamo da su prije nekoliko dana igrači Zvijezde s 2:1 slavili u Tuzli protiv Slobode, a do kraja mjeseca i početka drugog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH odigrat će još nekoliko pripremnih mečeva.

Inače, strijelci za Gradačačane u današnjem susretu bili su Kesić u 20. minuti i Ivanovski u 41. minuti.
Zvijezda je ovaj meč počela u sastavu: Kurbašić, Huseinspahić, Delić, Devedžić, Adžem, Čivić, Kapetan, Ivanovski, Pršeš, Hevešević, Kesić. Šansu u drugom poluvremenu su dobili: Prljača, Serdar, Cvijanović, Đedović, Brčkalić, Piragić, Đekić, Osmić, Mehić. 
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.