Trener Zvijezde nakon pobjede

Šabić: Sloboda je pravi izazov i za mene, a i za igrače

Edmir Škorić

Zvijezda je danas bila sparing partner ekipi Slobode u generalnoj probi pred nastavak sezone, te je slavila s 2:1.

Lider Prve lige FBiH je preokretom u nastavku na pomoćnom terenu stadiona Tušanj stigao do pobjede, koja svakako imponuje treneru Nerminu Šabiću i njegovim izabranicima.

"Možemo biti zadovoljni prikazanom igrom i ostvarenim rezultatom. Sigurno da je Sloboda izazov i za igrače Zvijezde i za mene, pa možemo da budemo zadovoljni. I nas očekuje teško proljeće i nadamo se, uz ovakav pristup, da možemo ostvariti željeni rezultat. Kako nemamo najbolje uslove za treniranje - zadovoljan sam. Igrači su dali maksimum, Sloboda je pravi izazov", rekao je Šabić nakon meča, pa je dodao:

"Nismo imali neki veliki promet kada su igrači u pitanju. Drago mi je što sam uspio da zadržim dosta bitnih igrača. Dobili smo adekvatne zamjene za one koji su otišli. Očekuje nas teško proljeće i sam rezultat nas tjera da nastavimo tako, da pokušamo da se izborimo za Premijer ligu, ali ne ovisi sve o nama. Naše ambicije su vezane za što bolji plasman".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi