Sloboda u petak na Tušnju protiv Zvijezde

Generalka pred start sezone

Sloboda u petak na Tušnju protiv Zvijezde

Fudbaleri tuzlanske Slobode generalnu probu pred nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH imat će u petak, saopšteno je na klupskoj stranici.

Tuzlaci će na stadionu Tušanj ugostiti Zvijezdu iz Gradačca, koja je prvi dio sezone u 1. ligi Federaciji BiH okončala na liderskoj poziciji, a meč će biti odigran s početkom u 13:00 sati.

"Zvijezda je ekipa koja ima kvalitet- Mi smo vidjeli i protiv Sloge iz Simin Hana da je bilo potrebno dosta volje ii želje da se ta utakmica pozitivno riješi, a tako će biti i protiv Zvijezde. Nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da nećemo imati problema sa snijegom, te da jednostavno kroz tu generalku uđemo u zadnju nedjelju pred početak prvenstva", prokomentarisao je trener Slobode Slavko Petrović.

Crveno-crni su završnio dio priprema obavili u Turskoj, gdje je šef struke Slavko Petrović za cilj imao što bolje spremiti ekipu za izazove koji ih očekuju u nastavku sezone 2017./2018.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom priprema u Antaliji, Sloboda je odigrala tri pripremne utakmice u kojima su crveno-crni upisali jedan remi, jedan poraz i jednu pobjedu uz dva primljena i tri postignuta gola.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi