Interesantna scena

UFC borac nakon nokauta popio pivo iz patike

Midhat Šljivak

Australski MMA borac Tai Tuivasa pobijedio je sinoć pred domaćom publikom u Perthu Cyrila Askera nokautom u prvoj rundi.

Nakon nokauta, Tauivasa je na zanimljiv način proslavio pobjedu. Otišao je u publiku, nasuo je pivo u patiku i zatim ga je popio.

Ovo je svakako veoma zanimljiva proslava i nešto što se ne viđa često. Tuivasa je privukao pažnju i sigurno je da ćemo ubuduće od njega vidjeti još ovakvih situacija.

Tuivasa je nakon sinoćnje pobjede na omjeru sedam pobjeda iz sedam mečeva i uskoro ga trebamo očekivati i u jačim borbama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.