Ambasadorica Mundijala u Rusiji

Ruska ljepotica jedva čeka SP, a posebnu poruku poslala je Messiju

Edmir Škorić

Ambasadorica Svjetskog prvenstva u Rusiji Viktorija Lopireva poslala je poruku Lionelu Messiju.

Ruska ljepotica je bila proglašena najljepšom ženom u svojoj domovini, a 33-godišnjakinja će na ljeto biti ambasadorica Mundijala.

Radi kao televizisijka voditeljica i model, a odlučila je da dodatno podigne atmosferu i da javno pozdravi dolazak najboljeg igrača svijeta Lea Messija.

"Dobar dan. Moje ime je Viktorija Lopireva i ja sam službeni ambasador Svjetskog prvenstva koje će se održati u Rusiji. Čestitam timovima na plasmanu na turnir i radujem se dolasku Argentine na ovaj nogometni festival, koji će po prvi put biti održan u Rusiji", kazala je u video poruci lijepa Ruskinja.

"Također imam poruku za Messija: Leo imaš puno fanova u Rusiji, čekamo te i želimo ti puno sreće", kazala je Viktorija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.