Novi fudbaler Sarajeva neodoljivo podsjeća na Messija

Argentinac ima dvojnika

Novi fudbaler Sarajeva neodoljivo podsjeća na Messija

Kažu da svako od nas ima negdje u svijetu dvojnika. Ako do sada niste vjerovali u tu priču, novi fudbaler Sarajeva Ljuban Crepulja će vas natjerati da 'sebe' počnete tražiti.

Crepulja nije fudbaler o kojem mnogo znamo, niti je iza njega blistava karijera, ali zahvaljujući frapantnoj sličnosti sa Lionelom Messijem pošlo mu je za rukom da puni stupce svjetskih medija.

Njegovu sličnost sa Messijem su brzo uočili i navijači Sarajeva, koji se nadaju da će Crepulja i na drugi način podsjećati na slavnog Argentinca, a ne samo frizurom. No, to će vrijeme tek da pokaže.

Dolaskom u "bordo klub" Crepulja će ojačati konkurenciju u veznom redu. Fudbalski put je započeo u Segesti, da bi preko juniora Lokomotive iDinama stigao do seniorskog fudbala u Dragovoljcu. Još je igrao za Slaven Belupo, Mechelen i Šahter Soligorsk.

Sa Sarajevom će potpisati ugovor na godinu i pol dana.

Top Komentari

topalovic
Isti jebo nanu svoju.
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi