Vjeruje da će Benzema otići

Guti: Neymar ne može doći na bolje mjesto od Real Madrida

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Guti, izjavio je da vjeruje da će u budućnosti ovaj klub uspjeti dovesti Neymara.

Nakon što je završio svoju karijeru Guti je ostao u Real Madridu kao trener u omladinskim kategorijama. Međutim, i dalje često zna da se pojavi u javnosti sa svojim izjavama, uglavnom na račun Barcelone.

Ovaj put Guti je govorio o pojačanjima kraljevskog kluba u narednom periodu i izjavio je da vjeruje da će Neymar jednog dana doći u Real. Također, nekadašnji igrač Kraljeva siguran je da će Karim Benzema uskoro napustiti klub i vratiti se u Francusku.

"Real Madrid uvijek ima najbolje igrače svijeta, a Neymar je sigurno jedan od njih. Svjestan je da mora još više raditi kako bi postao najbolji, a nema boljeg mjesta na svijetu da dođe od Real Madrida. Što se Benzeme tiče mislim da bi mogao napustiti klub i otići upravo u PSG", rekao je Guti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.