Zidane vjeruje da Neymar nije najopasniji igrač PSG-a

Skrenuo pažnju na drugog igrača

Zidane vjeruje da Neymar nije najopasniji igrač PSG-a

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Real Madrida u srijedu na domaćem terenu igraju veliki derbi protiv PSG-a u okviru osmine finala Lige prvaka.

Najbolje klupsko takmičenje na svijetu nakon skoro dva mjeseca pauze konačno se vraća i to u punoj snazi. Ljubitelji najvažnije stvari na svijetu u srijedu će moći uživati u okršaju akuelnog prvaka Evrope, Real Madrida, te PSG-a koji želi konačno pokoriti ovo takmičenje.

Jasno je da se kraljevski klub ne nalazi baš u najboljoj formi ove sezone, ali to nije razlog zbog kojeg će PSG-u biti nešto lakše. Jasno je da nas očekuje veliki okršaj jednih od najskupljih ekipa u svijetu. Trener Reala, Zinedine Zidane, pred ovaj meč izjavio je da Neymar nije najopasniji igrač Parižana.

"Svi pričaju o Neymaru već mjesecima i on je pod stalnim pritiskom. Ipak, PSG ima još dosta fantastičnih fudbalera koji mogu riješiti utakmice. Mislim da je Kylian Mbappe veoma važan dio ove ekipe. Veoma je moćan iako je još uvijek jako mlad. Bit će nam sigurno teško da ga zaustavimo, ali i ostale igrače PSG-a", rekao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi