Kraljevi su u finišu slomili Neymara i društvo (Foto: EPA)

Nakon poraza u Madridu od 3:1

Prvi čovjek PSG-a: Sudije su pomogle Realu

Midhat Šljivak

Prvi čovjek PSG-a Nasser Al Khelaifi tvrdi da su sudije pomogle Realu da dođe do pobjede u prvom duelu ovih timova u osmini finala Lige prvaka.

Parižani su poveli sa 0:1 u Madridu, ali su na kraju doživjeli poraz od 3:1. Kraljevi su biliži prolazu dalje, a svoje viđenje utakmice dao je i predsjednik francuskog velikana Nasser Al Khelaifi.

"Nismo igrali loše, ali smo izgubili. Ovo je bilo tek prvo poluvrijeme, a drugo igramo kući. Imamo velike šanse za prolaz", uvjeren je prvi čovjek Parižana.

Tvrdi i da je sudija Gianluca Rocchi iz Italije pomogao Realu da dođe do trijumfa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imali smo kod 1:1 velike šanse da dođemo do drugog gola. Igrali smo odlično drugo poluvrijeme, a sudija je našim igračima dao nepostojeća dva kartona. Ove male stvari na kraju su napravile razliku. Sudija je pomogao Realu. Ipak, vjerujem u igrače i trenera i vjerujem u prolaz", istakao je Al Khelaifi.

PSG će u revanšu imati jako težak posao. Real je još jednom pokazao da ih se nikad ne smije otpisati i oni su ipak favoriti pred revanš meč u Parizu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.