Foto: EPA

Mitrović na Tušnju?

Tuzlaci žele crnogorskog štopera?

Midhat Šljivak

Tuzlanska Sloboda mogla bi u narednim danima dobiti još jedno pojačanje.

Prema navodima crnogorskog portala cg-fudbal.com, tim sa Tušnja pokazao je interes za dovođenje defanzivca Filipa Mitrovića, doskorašnjeg fudbalera Budućnosti iz Podgorice.

Navodno, rukovodstvo tuzlanskog tima kontaktiralo je ovog 24-godišnjeg štopera, ali za sada još uvijek nema vijesti o potencijalnom dogovoru.

Mitrović je protekle polusezone nastupio u 16 utakmica za Budućnost. Ipak, sa njim je raskinuta saradnja u januaru, te je postao slobodan igrač.

Za njegove usluge zainteresovan je i Rudar iz Pljevalja, a ranije je stameni štoper igrao još za Mogren, Bokelj i Mladost.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.