Napadač koji se povezivao sa Slobodom ima novi klub

Oitšao u Poljsku

Napadač koji se povezivao sa Slobodom ima novi klub

Iako se proteklih dana povezivao sa Slobodom, slovenački napadač Dalibor Volaš karijeru nastavlja daleko od Tušnja.

Volaš je bez angažmana bio od novembra 2017. godine kada se razišao sa Spartom iz Rotterdama, a među klubovima koji se interesovali za njegove usluge bila je i Sloboda, no do transfera nije došlo.

Novi klub u Volaševoj karijeri je poljski drugoligaš GKS Katowice s kojim je potpisao ugovor do kraja godine, što je i potvrđeno na zvaničnoj stranici.

"Drago mi je što sam došao u ovaj klub, koji ima veliku tradiciju i trudit ću se da budem od pomoći", kazao je, između ostalog, Volaš nakon potpisa.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kroz dosadašnju karijeru Volaš je igrao u brojnim zemljama. Od Slovenije, Albanije, Mađarske do Rusije...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi