Određene sudije za utakmice Premijer lige BiH

Nastavlja se takmičenje u prvenstvu

Određene sudije za utakmice Premijer lige BiH

M. Šljivak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je sudije za 19. kolo Premijer lige BiH, prvo nakon višemjesečne zimske pauze.

Derbi kola igra se u nedjelju na Pecari od 17:30 sati. Široki dočekuje ekipu Sarajeva, a ovaj meč će voditi Elvis Mujić iz Banovića sa pomoćnicima Sretenom Udovičićem i Amerom Macićem. Četvrti sudija ovog meča je Ermin Sivac, dok su dodatni pomoćnici Zoran Grbić i Dragan Petrović.

Vodeći tim nakon prvog dijela sezone Željezničar imaće teško gostovanje u Krupi. Ovaj meč će voditi Ilija Živković iz Orašja, a pomoćnici su im Damir Lazić i Arnel Novalić.

Aktuelni prvak Zrinjski drugi dio sezone započinje duelom protiv GOŠKA, a pravdu će na ovom meču dijeliti Emir Spahalić.

Ovako izgleda raspored svih sudija za 19. kolo Premijer lige BiH:


Čelik - Vitez (Adis Mulahasanović)

Zrinjski - GOŠK (Emir Spahalić)

Sloboda - Mladost (Admir Šehović)

Krupa - Željezničar (Ilija Živković)

Radnik - Borac (Vladimir Bjelica)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg - Sarajevo (Elvis Mujić)

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi