Ivor Weitzer potpisao za Slobodu
Novo pojačanje od danas je službeno na Tušnju

Ugovor do kraja sezone

Ivor Weitzer potpisao za Slobodu · Zvanično

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Ivor Weitzer (29) novi je član tuzlanske Slobode.

Ovaj 29-godišnji fudbaler, koji igra na poziciji ofanzivnog veznjaka, prethodnih dana je dogovorio sve uslove oko ugovora sa tuzlanskim timom, a danas je transfer zvanično i potvrđen.

Weitzer je sa Slobodom potpisao ugovor do kraja sezone, a ovom fudbaleru Tušanj neće biti prvo premijerligaško iskustvo, jer je nekoliko mjeseci u sezoni 2010/2011 nosio dres Širokog Brijega.

Proteklih nekoliko mjeseci ovaj fudbaler je nosio dres ekipe Bukhare iz Kazahstana, a igrao je još u Grčkoj, Albaniji, Mađarskoj, Iranu. U Hrvatskoj je nosio dres Rijeke, Orijenta, Pomorca, Istre i Zadra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda drugi dio sezone započinje utakmicom protiv Mladosti iz Doboj Kaknja, a pred klubom je cilj opstanak u društvu najboljih timova u BiH, te pokušaj izlaska u Evropu preko Kupa.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi