Foto: EPA

Seli u Pariz

Iznenađujuća ponuda za Marcosa Roja

M. Šljivak

Defanzivac Manchester Uniteda Marcos Rojo mogao bi napustiti Old Trafford u ljetnom prelaznom roku.

Prema informacijama koje dolaze iz Francuske, Rojo je dobio ponudu ekipe PSG-a i postoji velika mogućnost da pojača redove velikana iz Pariza.

Argentinski defanzivac ima još 14 mjeseci ugovora sa Unitedom. Ipak, kako stvari stoje on broji posljednje mjesece na Teatru snova i Manchester će zamijeniti Parizom.

Rojo je u aprilu prošle godine doživio tešku povredu koja ga je od terena odvojila nekoliko mjeseci. To je na kraju dosta utjecalo na njegovu igru i ove sezone je nastupio u samo 10 mečeva.

Član Crvenih đavola Rojo je postao 2014. godine. Stigao je iz lisabonskog Sportinga, a igrao je još za moskovski Spartak i Estudiantes.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.