Šta poželi, Rabiot će to i dobiti

Vlasnik PSG-a ga planira nagraditi

Šta poželi, Rabiot će to i dobiti

E. Škorić

Vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi itekako je zadovoljan igrama PSG-a, pa i pored poraza u Madridu.

Parižani su ubjedljivo prvi u Francuskoj i nemilosrdni su prema svojim rivalima, a u Madridu su nadigrali Real i uz malo sreće mogli su puno bolje, mada i sa porazom od 3:1 i dalje mogu da se nadaju četvrtfinalu Lige prvaka.

Posebno je vlasnika kluba Nassera Al-Khelaifija oduševio Adrien Rabiot. Mladi veznjak je postigao gol protiv Reala i jedna je od glavnih figura u sastavu Parižana.

Njemu ugovor ističe na ljeto 2019. godine, no u PSG-u žele po svaku cijenu da ga dugoročno imaju u svojim redovima i vlasnik bogatog kluba spreman je Rabiotu dati sve što poželi.

Iako ima 22 godine, Rabiot će tako postati jedan od najplaćenijih mladih igrača na svijetu i dobit će priliku da bira šta sve želi, a smiješi mu se i kapitenska traka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj nogometaš je za svega 1.5 miliona eura došao iz Toulousea prije četiri-pet godina, a danas se njegova vrijednost procjenjuje na skoro 50 miliona eura.

Za Rabiota su se zanimali velikani poput Barcelone, ali bogati Al-Khelaifi je naumio da ga zadrži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi