Tjeraju Isca

Realove zvijezde pronašle uljeza u svlačionici

Edmir Škorić

Real Madrid ne stoji najbolje ove sezone, bez obzira što je u nedjelju navečer deklasirao Betis u gostima s 5:3.

Real je skoro izgubio šanse za titulu u La Ligi, ispao je iz Kupa Kralja, a u Ligi prvaka je jedva došao do pobjede nad PSG-om i morat će se u Parizu dobro oznojiti za četvrtfinale.

Ukrakto, nije to onaj Real iz prošlih szeona, a ko je kriv? Neki žele da vide leđa Zinedinea Zidanea, dok postoji i grupa igrača kraljevskog kluba koja želi da klub napusti - Isco!?

Diario Gol je objavio kako su Cristiano Ronaldo, Bale, Benzema, Luka Modrić i Casemiro u takozvanom klanu koji ne podnosi Isca i kojeg smatraju da nije osoba od povjerenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno Isco ruši dobru atmosferu u klubu i svi žele da ga otjeraju iz Madrida, a u međuvremenu se pojavila vijest da se Liverpool i Manchester United trkaju za njegov potpis.

Isco je bio fantastičan prošlih sezona, ali je u trenutnoj sezoni ispod svih očekivanja i na ljeto bi uistinu mogao da promijeni sredinu. Posebno jer to žele CR, Bale, Benzema, Modrić i Casemiro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.