Trampa Chelseaja i Cityja mogla bi uzdrmati Otok

Eden Hazard u glavnoj ulozi

Trampa Chelseaja i Cityja mogla bi uzdrmati Otok

E. Škorić

Nakon Manchester Uniteda i Arsenala, za trampu su spremni i Chelsea te Manchester City. I to kakvu!

Naime, Chelseaju treba pravi napadač jer Alvaro Morata i nedavo pristigli Olivier Giroud nisu baš ono što Antonio Conte želi, a jedan superstar bi mogao da promijeni situaciju i lošu atmosferu u klubu.

Jasno je da Chelsea mora puno više od ovoga da bi ponovo bio konkurentan u borbi za titulu, pa je jedna od glavnih meta Sergio Aguero.

S druge strane, Pep Guardiola traži jednog krilnog napadača nakon što mu je utekao Alexis Sanchez, a najviše se u njegove zamisli uklapa Eden Hazard, kojeg također žele Real Madrid i PSG.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Baš zbog gore navedenih činjenica pojavljuje se mogućnost trampe Cityja i Chelseaja, pa bi Aguero i Hazard zamijenili timove. Mada, Hazarda poziv Reala i Zinedinea Zidanea privlače, pa će Guardiola morati dobro da se potrudi da ga kupi.

Spreman je navodno da uz Aguera da i novac, ali Hazard je izjavio da se "i on nešto pita", pa je jasno da će sam donijeti odluku o nastavku karijere. Zasad je razmjena Aguero - Hazard predaleko od realizacije, ali ako bi se dogodila - uzdrmala bi Otok, pa i kompletnu evropsku nogometnu javnost.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi