Sprema se ljetni transfer

Nabil Fekir napušta Lyon, novi klub već poznat?

Najbolji fudbaler Olympique Lyona Nabil Fekir vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u ovom francuskom klubu.

Ovaj 24-godišnjak se već odavno povezuje sa najvećim evropskim klubovima, a britanski mediji pišu da je najbliži Arsenalu koji je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Ovu priču je dodatno 'podgrijala' izjava njegovog agenta Jean-Pierrea Bernesa, koji je rekao da nije sigurno hoće li Nabil Fekir i naredne sezone nastupati za Lyon.

"Hoće li Fekir ostati u Lyonu zavisi od mog razgovora sa predsjednikom kluba Jean-Michelom Aulasom. Prerano je sada razgovarati o tome, ima još vremena", poručio je fudbalerov agent.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Još uvijek imam dvije godine ugovora sa Lyonom i trenutno ne znam kakva je moja budućnost u klubu i da li mi je ovo posljednja sezona ovdje", poručio je Fekir.

Arsenal je, navodno, za Fekira spreman ponuditi 45 miliona funti što je cifra koja bi trebala zadovoljiti Lyonove apetite.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.