Crveni đavoli u rozim dresovima?

Internetom se širi novi dres Uniteda, a prvi komentari su negativni

Društvenim mrežama se danas proširila fotografija navodnog novog dresa Manchester Uniteda za sezonu 2018/2019.

Klub sa Old Trafforda bi u novoj sezoni trebao imati i rozu garnituru dresova, što bi bilo prvi put u historiji da se u Unitedu odluče za tu boju.

Uz fotografiju, koju donosi prilično pouzdani izvor FootyHeadlines, počeli su i prvi komentari navijača, koji su u dobroj mjeri negativni.

Prethodnih godina je Manchester United obično nosio crne ili tamnoplave dresove van Old Trafforda, a ovo bi predstavljalo veliku novinu pa bi i navijačima trebalo određeno vrijeme da se naviknu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Adidas u posljednje vrijeme često eksperimentiše sa dresovima za slavne klubove, a roze dresove su nedavno nosili i fudbaleri Juventusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.