Završavaju epizodu u Madridu

Loše vijesti za Balea i Benzemu

O. Lekić

Gareth Bale i Karim Benzema od naredne sezone neće nastupati za Real bez obzira ko sjedio na klupi ovog evropskog velikana.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o sudbini Balea i Benzeme na Santiago Bernabeuu, a ako je vjerovati inostranim medijima, špekulacijama je došao kraj.

Naime, njihovim menadžerima je rečeno da za Balea i Benzemu u narednoj sezoni neće biti mjesta u Realu bez obzira ko bio trener ovog kluba.

Tako će Benzema po svemu sudeći nakon devet godina napustiti Kraljeve, a karijeru bi mogao nastaviti u Premiershipu ili u Kini.

Što se tiče Balea, za njegovim uslugama je navodno zainteresovan Tottenham, dok bi Velšanin najviše volio u United, no pitanje je da li ga nakon dolaska Sancheza želi Mourinho.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.