United gostuje u Sevili

Matić: Samo da ne primimo nijedan gol

Edmir Škorić

Nemanja Matić je svjetan da Manchester United neće lako protiv Seville u osmini finala Lige prvaka.

United sutra gostuje Sevilli, a iskusni srbijanski veznjak vjeruje da će Crveni vragovi napraviti dobar posao, iako je upozorio na kvalitet rivala.

"Sevilla ima dobar tim koji igra dobro, a posebno se to odnosi na domaće mečeve. Znamo kako igraju, tako da očekujem da budu agresivni od početka", rekao je Matić i dodao je:

"Spremili smo svoju igru kojom ćemo odgovoriti na njihovu. Sretni smo što opet igramo u Ligi prvaka i siguran sam da će gledatelji uživati u našoj igri. Voljeli bismo da u gostima ne primimo nijedan gol".

Susret Seville i Uniteda na Sanchez Pizjuanu igra se sutra od 20:45 sati, a pred ovaj meč na raspolaganje menadžeru Joseu Mourinhu stavili su se i Paul Pogba, te Zlatan Ibrahimović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.