Internetom se širi novi dres Uniteda, a prvi komentari su negativni

Crveni đavoli u rozim dresovima?

Internetom se širi novi dres Uniteda, a prvi komentari su negativni

Društvenim mrežama se danas proširila fotografija navodnog novog dresa Manchester Uniteda za sezonu 2018/2019.

Klub sa Old Trafforda bi u novoj sezoni trebao imati i rozu garnituru dresova, što bi bilo prvi put u historiji da se u Unitedu odluče za tu boju.

Uz fotografiju, koju donosi prilično pouzdani izvor FootyHeadlines, počeli su i prvi komentari navijača, koji su u dobroj mjeri negativni.

Prethodnih godina je Manchester United obično nosio crne ili tamnoplave dresove van Old Trafforda, a ovo bi predstavljalo veliku novinu pa bi i navijačima trebalo određeno vrijeme da se naviknu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Adidas u posljednje vrijeme često eksperimentiše sa dresovima za slavne klubove, a roze dresove su nedavno nosili i fudbaleri Juventusa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi