Montella zabrinut pred United: Ne znam stvarno, jedino ubiti Sancheza?

Trener Seville na press konferenciji

Montella zabrinut pred United: Ne znam stvarno, jedino ubiti Sancheza?

Edmir Škorić

Trener Seville Vincenzo Montella bio je naročito duhovit na današnjoj press konferenciji pred sutrašnji meč osmine finala Lige prvaka između Seville i Manchester Uniteda.

Montella će pokušati da sa Sevillom napravi pravo malo čudo i eliminiše United, a jedna od glavnih uzdanica Crvenih vragova je Čileanac Alexis Sanchez.

Bivši trener Milana možda ima i rješenje kako zaustaviti Sancheza?

"Hmm, možda da ga ubijemo ili srušimo na pod ili tako nešto? Možda pokušati vezivanjem? Sjećam se dobro Sancheza još iz Italije. Bio je doista dobar igrač u smislu prodora i pronalaženja prostora, a i izuzetno je brzo", kazao je Montella.

Paul Pogba je upitan, no po svemu sudeći zaigrat će sutra protiv Seville, a to nikako nisu dobre vijesti za Montellu.

"On je kompletan igrač, jak, golgeter je i dobar tehničar. Ma fantastičan igrač. Bio je prije Neymara najskuplji u historiji. Nadam se da neće igrati!"

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Uzbuđen sam zbog sutrašnjeg meča. Moramo biti spremni psihički i fizički. Bit će to odličan meč. Ne znam koliko Mourinho ima ovakvih utakmica, ali bit ćemo spremni da mu se suprostavimo", rekao je Montella.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi