Foto: Screenshot

Tenzije kulminirale fizičkim obračunom Van Beeka i Berghuisa

Fudbal im ne ide, pa probali sa MMA: Tuča saigrača na treningu Feyenoorda

U svlačionici Feyenoorda očigledno vlada izuzetno loša atmosfera, a na današnjem treningu je došlo i do tuče dvojice fudbalera ove ekipe, Svena van Beeka i Stevena Berghuisa.

Feyenoord ove godine sigurno neće odbraniti naslov prvaka Holandije, s obzirom da se još krajem prvog dijela sezone oprostio od utrke za titulu, a čini se da su frustracije zbog loših igara kulminirale i u samoj ekipi.

Naime, na današnjem treningu je došlo do fizičkog obračuna napadača Berghuisa i defanzivca Van Beeka. Odbrambeni fudbaler Feyenoorda je grubo startovao na Berghuisa kojem se to nikako nije svidjelo pa je došlo do tuče.

Van Beek i Berghuis su razmijenili nekoliko udaraca prije nego što su ih saigrači, na sreću vrlo brzo, razdvojili.

Feyenoord se nakon 24. kola Eredivisie nalazi na četvrtom mjestu sa 20 bodova zaostatka za vodećim PSV-om.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.