Kapiten Reala zadovoljan

Ramos: Okrenuli smo stvari

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos veoma je zadovoljan kako se stvari u ovom klubu odvijaju u posljednje vrijeme.

Kraljevi su sinoć pobijedili Leganes u gostima sa 3:1 u okviru španske La Lige, a Ramos je nakon susreta rekao da su on i saigrači okrenuli stvari ove sezone.

"Okrenuli smo stvari i sada morao nastaviti sa ovakvim rezultatima. Ovakve pobjede nam dižu motiv, ali također nam daju momentum i to znači da se možemo boriti da ostvarimo naše ciljeve. Želimo smanjiti zaostatak za vodećom ekipom što je više moguće. Želimo nastaviti da napredujemo i da postižemo što je više moguće golova", rekao je Ramos.

Također, novinare je zanimalo da li postoji rivalstvo između Balea i Ramosa kada je u pitanju izvođenje penala:

"Penal? Ako Ronaldo nije na terenu, Bale i ja smo naredni koji izvode, ali ne postoji rivalitet među nama", poručio je defanzivac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.