Španski mediji: Coutinho otkrio kojeg igrača Reala želi Liverpool

Odaje tajne bivšeg kluba?

Španski mediji: Coutinho otkrio kojeg igrača Reala želi Liverpool

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho početkom 2018. godine napustio je Liverpool i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Coutinho je tako postao najskuplji igrač u historiji Blaugrane, a Redsi će uz bonuse inkasirati oko 160 miliona eura. Brazilac je priznao da je dosta vezan za ekipu Liverpoola i već je koristio neke slobodne dane da posjeti svoje bivše saigrače.

Prema pisanju španskih medija Coutinho je i dalje dobro upućen u dešavalja bivšeg kluba, a navodno dobio je informaciju da Redsi na ljeto žele dovesti pojačanje iz Real Madrida. Navodno, radi se o Karimu Benzemi koji se nalazi na izlaznim vratima kraljevskog kluba.

Kako piše Mundo Deportivo Jurgen Klopp želi dovesti iskusnog napadača, a sada imaju idealnu šansu da "ugrabe" Benzemu kojem baš i ne ide najbolje ove sezone. U Liverpoolu vjeruju da bi se francuski napadač veoma brzo navikao na njihov stil igre.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi