Vitežani dočekuju Široki

Teren u Vitezu u očajnom stanju

Endin Čaušević

Fudbaleri Viteza igraju danas na domaćem terenu protiv Širokog Brijega u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Vitežani su u prošlom kolu poraženi od Čelika i do kraja ih očekuje grčevita borba za opstanak jer se nalaze na posljednjem mjestu sa svega sedam bodova. Široki stiže u Vitez nakon pobjede protiv Sarajeva i jasno je da tim s Pecare želi nova tri boda.

Međutim, jasno je da će danas obje ekipe imati dosta problema zbog veoma lošeg stanja terena u Vitezu. Prethodnih dana vladaju loši vremenski uslovi u našoj zemlji, a uslovi za igru daleko su od idealnih.

Organizatori u Vitezu potrudili su se što bolje da teren osposobe za igru, ali jasno je da je to bio gotovo nemoguć zadatak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.