Loša atmosfera u Bayernu

Glasine o napuštanju Bayerna kruže, a Lewandowski se danas "zakačio" s Hummelsom

Kao da već nije stvorio dovoljno tenzija u Bayernu svojim nagovještajima da bi volio napustiti klub, Lewandowski se danas posvađao i sa svojim saigračem, Matsom Hummelsom.

Kako prenosi Bild, do sukoba između njih dvojice je došlo na današnjem treningu Bayerna, i to tokom vježbe u kojoj su bili u istom ekipi.

Naime, fudbaleri Bayerna su bili podijeljeni u nekoliko ekipa koja su međusobno odmjeravale snage, a tokom jedne "utakmice" Lewandowski je prestao igrati kako bi svezao pertle, što se nije svidjelo Hummelsu, s obzirom da je upravo u tom trenutku Tolisso lagano postigao gol njihovoj ekipi.

"Lewy, da li ti to ozbiljno? Stvarno sada vežeš pertle? Je**no sr**e", navodno je Poljaku poručio Hummels, na šta mu je Lewandowski odgovorio da je zapravo on kriv za gol jer je izgubio loptu.

"To je bila greška. U tvom slučaju problem je stav", poručio je svom saigraču Hummels, da bi Lewandowski odgovorio riječima: "Ti stalno gubiš lopte. Samo nešto pričaš."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ma začepi! Gubi se", završio je raspravu Hummels, a Bild prenosi da nakon incidenta nije došlo do pomirenja dvojice saigrača.

Čini se da tenzije u Bayernu rastu iz dana u dan, a da li će sve kulminirati trasferom Roberta Lewandowskog ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.