"Skromni" Villas-Boas: Zainteresovan sam za klupu Bayerna

Portugalac bez angažmana

"Skromni" Villas-Boas: Zainteresovan sam za klupu Bayerna

Portugalski stručnjak Andre Villas-Boas želi ponovo u trenersko odijelo.

Nakon što se jedno vrijeme zabavljao nastupajući u dakarskom reliju, Villas-Boas, kojeg su u prošlosti tretirali kao novi Jose Mourinho, planira da se vrati trenerskom poslu i ima prilično visoke ambicije.

U razgovoru za inostrane medije ovaj 40-godišnji Portugalac je otkrio kako uči njemački i da mu je cilj jednog dana preuzeti neki bundesligaški klub. Želja je, ni manje ni više, nego - Bayern.

"Godinama učim njemački kako bih ostvario mogućnost da odem u neki klub iz Bundeslige. Nadam se da će se to dogoditi već an lejto", kazao je Villas-Boas, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Lagao bih ukoliko bih rekao da nisam zainteresovan za Bayern koji ima nevjerovatnu kvalitetu i spada u elitu evropskog fudbala. Gleda ga cijeli svijet."

Posljednji angažman Villas-Boas je imao u Kini, gdje je vodio Shanghai SIPG, a još je imao priliku trenirati Zenit, Tottenham, Chelsea, Porto...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi