U Bayernu su zabrinuti s razlogom, Lewa poručio da želi napustiti klub

Poljski napadač poslao jasnu poruku

U Bayernu su zabrinuti s razlogom, Lewa poručio da želi napustiti klub

Endin Čaušević

Poljski napadač Robert Lewandowski će prema svemu sudeći biti u centru pažnje na kraju ove sezone kada počne ljetni prelazni rok.

Već nekoliko sedmica uveliko se špekuliše o tome da će Lewandowski napustiti bavarski klub. Iako su iz Bayerna saopštili da se to neće desiti i da nemaju namjeru da ga prodaju čini se da je situacija nešto drugačija.

Njemački mediji prenijeli su da u redovima aktuelnih prvaka Njemačke vlada velika zabrinutost i to s dobrim razlogom. Navodno, Lewandowski je poručio čelnicima kluba da želi ići na kraju sezone, te da su mu jednostavno potrebni novi izazovi.

Interes za poljskog napadača pokazao je Real Madrid, ali u borbu za ovog napadača spremni su da se uključe Chelsea i Manchester United. No, Bild smatra da je ovo pokušaj Poljaka da dobije novi ugovor prema kojem će znatno više zarađivati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi