Foto: EPA

Mourinho traga za pojačanjima

Veznjak Watforda od ljeta na Old Traffordu?

Midhat Šljivak

Manchester United već uveliko traga za igračima koji će ih pojačati u ljetnom prelaznom roku.

Naravno, svim poslovima oko pojačanja rukovodi menadžer Jose Mourinho, a na njegovoj listi za dolaske našlo se ime i veznjaka Watforda Abdoulayea Doucourea.

Francuski fudbaler igra zaista impresivno u dresu Stršljenova. Privukao je veliku pažnju na sebe i ovog 25-godišnjaka bismo mogli gledati u dresu Crvenih đavola.

On bi na Old Traffordu trebao zamijeniti Marouanea Fellainija koji nakon pet godina napušta ekipu, a radi se o fudbaleru koji je jako zahvalan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je odigrao 30 utakmica za Watford i postigao je čak sedam pogodaka, a pored Uniteda povezivao se još sa Liverpoolom, Arsenalom i Tottenhamom.

Doucoure je član londonskog kluba postao 2016. godine, a u karijeri je igrao još za Granadu i Rennes.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.