Stručni štab Plemića testira Markovića

Zrinjski dovodi omladinskog reprezentativca Norveške?

Samir Mlaćo

HŠK Zrinjski mogao bi u narednim danima dobiti novo pojačanje. Naime, Plemićima se danas pridružio 18-godišnji Eman Marković, koji je trenutni član U-18 selekcije Norveške, a ranije je nastupao i za ostale omladinske selekcije te zemlje. 

Marković je nastupao za Lyngdal IL, a zatim za juniore Moldea, za koje je upisao i pet nastupa u juniorskoj Ligi Prvaka.

Za U-18 selekciju Norveške ubilježio je 13 nastup uz pet pogodaka, a u narednim danima će pokušati "osvojiti" struku Plemića, te potpisati ugovor sa aktuelnim bh. prvakom.

Zrinjski je u ovom kolu remizirao sa Radnikom (1:1), te ponovo pao na drugu poziciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.