Zrinjski oslabljen u nastavku prvenstva: Todoroviću prijeti pauza?

Napustio teren zbog povrede

Zrinjski oslabljen u nastavku prvenstva: Todoroviću prijeti pauza?

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog jučer su remizirali na domaćem terenu protiv Radnika (1:1) u prvom kolu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Aktuelni prvak BiH nije baš najbolje otvorio Ligu za prvaka jer su igrali Radnika uspjeli da s jednim bodom napuste Mostar. Jasno je da nas do kraja očekuje velika borba za prvaka, a prema svemu sudeći mostarski tim će oslabljen biti u nastavku prvenstva.

Naime, Baka Slišković je već u 17. minuti jučerašnje utakmice morao izvršiti promjenu. Iz igre je izašao Ognjen Todorović zbog povrede koljena i prema prvim informacijama van terena bi mogao biti duži period što je svakako hendikep za Plemiće.

Todorović će danas odraditi dodatne preglede nakon čega će biti poznato koliko će ovaj fudbaler odustvovati. U dosadašnjem dijelu prvenstva ovaj igrač je odigrao 22 utakmice, postigao je tri gola i upisao je pet asistencija.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije