Begović mu se izvinio

Englezi zabrinuti, Kane na štakama napustio Bournemouth

Edmir Škorić

Harry Kane je zadobio tešku povredu tokom jučerašnjeg meča između Bournemoutha i Tottenhama, nakon što se sudario s Asmirom Begovićem.

Najbolji strijelac Tottenhama napustio je Bournemouth sa štakama i zaštitnom čizmom. Obzirom na sve ono što radi posljednjih sezona, glavni je adut Engleske na Mundijalu, pa su Englezi itekako uplašeni nakon ovih vijesti, a do početka SP-a ostalo je manje od 100 dana.

Kane je prošle sezone pretrpio povredu zgloba i propustio je 14 mečeva u posljednjih 12 mjeseci, a u Londonu su itekako zabrinuti zbog situacije sa Kaneom.

"Naravno da sam zabrinut dok ne završi preglede. Brinem se za njega i njegov zglob. Nadamo se da će se što prije vratiti. Imao je sličnu povredu i ranije, ali Harry je pozitivan, sjajan je karakter i vjerujem da će lako prebroditi i ovu situaciju", rekao je trener Tottenhama Maurizio Pochettino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naš golman se odmah izvinio Kaneu i naravno da nije imao namjeru da povrijedi sjajnog golgetera, koji će itekako nedostajati Spursima u narednom periodu, ali opet, još se ne zna koliko će odustvovati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.