Cristiano ne želi Kanea u Realu
Foto: EPA

Prijetnja za Portugalca

Cristiano ne želi Kanea u Realu

Midhat Šljivak

Sjajni engleski napadač Harry Kane već se mjesecima povezuje sa potencijalnim dolaskom u redove madridskog Reala.

Navodno, Kraljevi su za usluge fudbalera Tottenhama spremni izdvojiti čak 225 miliona eura, čime bi Kane postao najskuplji fudbaler svih vremena.

Međutim, kako tvrdi Dairio Gol, prva zvijezda Reala Cristiano Ronaldo ne bi volio da vidi engleskog napadača u svojoj ekipi.

Prema tvrdnjama ovog magazina, Portugalac bi radije doveo poljskog napadača Roberta Lewandowskog, koji bi mogao napustiti redove minhenskog Bayerna.

Dolazak Kanea bi poprilično ugrozio Ronaldovu popularnost u klubu. Dobio bi pravog rivala, a to mu još uvijek ne odgovara kao prvoj zvijezdi kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa druge strane, usprkos velikom broju pogodaka, Lewandowski je marketinški mnogo manje privlačan od Kanea, pa je i Ronaldo odlučio da se umiješa u transfer politiku kluba.

Šta će biti na kraju, ostaje nam da vidimo, ali sigurno je da bi dolazak bilo kojeg od navednih napadača znatno poboljšao napadački učinak Kraljeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi