Lokomotiva presudila Cvitanoviću, dolazi Jurčević?

Dinamo danas dobija novog trenera?

Samir Mlaćo

Nakon šokantnog poraza od Lokomotive (1:4), Dinamo je ostao bez šefa struke. Mario Cvitanović je odlučio dići sidro, a Modri su odmah krenuli u potragu za njegovim nasljednikom. 

Prema posljendnjim informacijama to će biti Nikola Jurčević koji bi danas trebao doći na pregovore sa čelnicima Dinama.

Sa Modrima se povezuje i Nenad Bjelica, Igor Tudor, Ante Čačić, ali i mnogi drugi, međutim čini se da je Jurčević najozbiljnija opcija.

Jurčević je posljednjih desetak godina radio kao pomoćnik Slavenu Biliću u West Hamu, Lokomotivi, Bešiktašu te u reprezentaciji Hrvatske.

Sa Dinamom je osvojio Kup i Superkup 2003. godine, a Zdravko Mamić ga je u više navrata pokušao vratiti na Maksimir. Da li će sada konačno uspjeti bit će poznato vrlo brzo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.