Slijedi duel Dinama i Lokomotive: "Ne smijem  komentarisati treninge"

Ishod se zna?

Slijedi duel Dinama i Lokomotive: "Ne smijem komentarisati treninge"

E. Škorić

Hrvatske kolege posvetile su posebnu pažnju nadolazećem susretu Dinama i Lokomotive.

U 25. kolu HNL-a na Maksimiru igraju brat i sestra, Dinamo i Lokomotiva. Godinama unazad je ova utakmica pod posebnom lupom jer zbog povezanosti ova dva kluba neki se rezultati čine sumnjivim, pa je tako bilo i velikih prelaza i neobičnih preokreta...

U 27 utakmica Dinamo je slavio 26 puta protiv Lokomotiva, a jedini remi se dogodio krajem aprila 2014. godine kada Modrima bodovi nisu ništa ni značili.

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić je svojim izjavama u prošlosti najbolje opisao o kakvom meču je riječ.

"Prema ugovori koji imam s HRT-om, nemam obavezu da komentarišem treninge. Lokomotiva je godinama u vrhu hrvatskog nogometa i svakog je pobijedila, osim Dinama. Svi osim Lokomotive dobijaju Dinamo i pametnom je to dosta", kazao je ranije Jeličić, a još ranije je, prenosi Tportal.hr njegovu izjavu, rekao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Moja ljubav prema nogometu ne dozvoljava mi da komentarišem taj nogometni incest i žao m ije svih koji to moraju gledati".

Stoga, ako se pitate ko će dobiti u meču Dinama i Lokomotive, naš odgovor bi bio... Ma, zapravo, hajde da ne trčimo pred rudu. Sve će se samo reći.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi