Ko bi to nosio?

Panika na Old Traffordu: Svi se mole da je objava o novom dresu lažna

Edmir Škorić

Fotografije novih dresova Manchester Uniteda za naredu sezonu su procurili u javnost, a navijači ovog kluba su razčarani.

Fotografija ružičasto-crne kombinacije Adidasovog dresa s Unitedovim grbom kruži internetom, mada niko ne može sa sigurnošću reći da je riječ o novom modelu dresa.

Slika se pojavila na Twitteru, ali navijači najtrofejnijeg engleskog kluba su u nevjerici, vjeruju da vodstvo kluba nije toliko ludo da dopusti igranje u ovakvim dresovima.

Jedan od korisnika Twittera je dao zanimljiv komentar nakon što je ugledao dres: "Je li ovo United skupa prao crvene i bijele dresove, pa dobio ovu kombinaciju?".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dosta je ružnih komentara, nikome se ne dopada boja dresa, možda je ipak sve samo lažna objava i neko se odlučio dobro našaliti s navijačima Uniteda. Ako bi bilo istina, ne treba ni spominjati koliko bi bili razočarani i ljuti. Osim, naravno, ženskog dijela publike.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.