Prvotimac Igmana

Drljević: Protiv Zvijezde smo pokazali da se možemo suprostaviti i najboljima

Samir Mlaćo

Nakon veoma važne pobjede u prošlom kolu nad Jedinstvom (2:1), nogometaši Igmana iz Konjica u nedjelju u goste će Olimpiku. 

U Igmanu vlada dobra atmosferu u ekipi i svi vjeruju da mogu se iz Sarajeva vratiti s osmijehom na licu. Pred ovaj meč govorio je vezista Amer Drljević, koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 16 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.

"Nakon važne pobjede protiv Jedinstva, u prošlom kolu, čeka nas još jedno teško gostovanje ekipi koja se bori za ulazak u Premijer ligu BiH. U Gradačcu smo pokazali da se možemo suprostaviti i najboljima. Nadam se da smo izvukli pouke iz utakmice protiv Zvijezde i da nam se slične greške neće ponoviti. Idemo na Otoku da pokažemo svima koliko vrijedimo i da ostvarimo pozitivan rezultat. Želimo što prije osigurati mirnu završnicu prvenstva, tako da je svaka utakmica veoma bitna. Ako ponovimo ono što smo prikazali u prve dvije utakmice mislim da ćemo se vratiti u Konjic neporaženi", kazao je Drljević koji je i sam nosio dres tima sa Otoke.

Meč između Olimpika i Igmana igra se u nedjelju na stadionu Otoka sa početkom u 15:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.