Kozić: Jedinstvo nema šta tražiti u Konjicu

Defanzivac Igmana pred subotnji meč

Kozić: Jedinstvo nema šta tražiti u Konjicu

Samir Mlaćo

Iako su imali vodstvo do 88. minute nogometaši Igmana iz Gradačca su se proteklog vikenda vratili poraženi. Zvijezda nakon pomalo vjerovatnog preokreta slavila važna tri boda, a izabranici Adisa Obada sigurno imaju za čim da žale.

Ipak, meč u Gradačcu su brzo zaboravili, te se okrenuli duelu sa Jedinstvom iz Bihaća. Bišćani svoj prvi meč drugog dijela sezone nisu igrali, a u međuvremenu su dosta promijenili igrački kadar, te su u Konjicu svjesni posla koji ih očekuje.

"Maksimalno smo skoncentrisani na sljedeću utakmicu sa Jedinstvom. Ono što je najvažnije da u našem timu nema suspendovanih niti povrijeđenih igrača. U subotu očekujem da navijači dođu u što većem broju i tako budu naš 12-ti igrač u ovom veoma važnom susretu za nas. Mislim da Jedinstvo nema šta tražiti na Gradskom stadionu i da bodovi ostaju u Konjicu", kazao je prvotimac Igmana Velid Kozić.

Kozić je u dosdašnjem dijelu sezone upisao 12 nastupa, a zanimljivo da je imao minutažu u svim utakmicama u kojima je Igman dolazio do bodova.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi