Zeljković: Sve ćemo učiniti da bodovi ostanu u Konjicu

Prvotimac Igmana

Zeljković: Sve ćemo učiniti da bodovi ostanu u Konjicu

Samir Mlaćo

Igman će prve bodove u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH tražiti u subotu protiv Jedinstva na svom terenu. Tim iz Konjica je nakon preokreta poražen na otvaranju sezone od Zvijezde iz Gradačca, ali sada vjeruju u nove bodove. 

U timu Adisa Obada vlada pozitivna atmosfera i svi vjeruju u pobjedu nad timom iz Bihaća.

"Svakako da žalimo za bodovima iz Gradačca, ali mi smo se već okrenuli sljedećem kolu i meču protiv Jedinstva. Ostaje žal u našim srcima te još veća želja za osvajanjem prvih bodova u ovoj polusezoni", kazao je prvotimac Igmana Samir Zeljković.

Uvjeren je da će se iza 17 sati u Konjicu u subotu slaviti prva pobjeda.

"Apsolutno. Spremni smo za meč i svim srcem ćemo igrati da bodovi ostanu u Konjicu".

Igman ove sezone ima jedan cilj - opstanak u društvu federalnih prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vjerujemo u opstanak, čitava ekipa radi na ostvarenju tog cilja i ne sumnjam da će tako i biti", dodao je Zeljković koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 15 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.

Igman nakon 16 kola zauzima 11. mjesto sa 19 osvojenih bodova.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi