Debitovao za državni tim

Milošević: Nije bilo lako, ali važno je da smo pobijedili

Deni Milošević danas je upisao debi za "A" reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Vezni fudbaler turskog prvoligaša Konyaspora je priliku za igru dobio u drugom poluvremenu, kada je zamijenio strijelca jedinog pogotka Kenana Kodru, a izdanjem našeg tima je zadovoljan. 

"Nije bila laka utakmica, Bugari su igrali presing, no najvažnije je na kraju da smo pobijedili. Mislim da smo dobro odradili posao, a zadovoljan sam isto tako i zbog činjenice da sam danas po prvi put zaigrao za A reprezentaciju", kazao je Milošević nakon utakmice, pa potom dodao da u taboru našeg nacionalnog tima vlada odlična atmosfera.

Milošević je, za one koji ne znaju, prethodno nastupao za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine za koju je odigrao ukupno sedam utakmica. U prošlosti je bio i član omladinskih selekcija rodne Belgije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.