Hadžiahmetović i Milošević igrali u ubjedljivom porazu Konye

Turska liga, 23. kolo:

Hadžiahmetović i Milošević igrali u ubjedljivom porazu Konye

Večeras su u okviru 23. kola turske Superlige odigrane dvije utakmice.

Konyaspor, čiji dres nose bh. internacionalci Amir Hadžiahmetović i Deni Milošević, doživio je ubjedljiv poraz na gostovanju kod Akhisara, a konačan rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 3:0.

Do prvog pogotka Akhisar je stigao u 15. minuti, kada je mrežu gostiju zatresao Seleznev, a isti igrač je u 68. minuti povosio na 2:0. Do kraja utakmice Akhisar je uspio postići još jedan gol, a za konačnih 3:0 se pobrinuo Serginho.

Hadžiahmetović je igrao sve do drugog poluvremena, dok je Milošević iz igre izašao u 61. minuti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Golijadu je ponudio i drugi susret između Galatasaraya i Bursaspora. Velikan iz Istanbula je na kraju slavio sa 5:0, a golove su postizali Gomis (23), Rodrigues i Azis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi