Adis Jahović zaustavio Bešiktaš, Miloševiću 90, Hadžiahmetoviću 17 minuta

Turska Super liga

Adis Jahović zaustavio Bešiktaš, Miloševiću 90, Hadžiahmetoviću 17 minuta

E. Škorić

Konyaspor i Bešiktaš odigrali su 1:1 meč 22. kola turske Super lige.

U petak navečer odigran je prvi susret 22. kola u Turskoj, a u Konyi je domaći tim uspio da osvoji bod protiv aktuelnog prvaka.

Iako su gosti poveli preko Hutchinsona u 27. minuti, bivši igrač Sarajeva Adis Jahović je u 60. minuti na asistenciju Samueal Eto'a postavio konačnih 1:1.

Bešiktaš je nakon ovog remija treći sa 41 bodom, koliko ima i četvrtoplasirani Fenerbahče, a ispred su Basaksehir sa 43 i Galatasaray s 44 boda. Svi nabrojani timovi imaju po meč manje od Bešiktaša.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Što se Konyaspora tiče, s 21 bodom je na granici opasne zone. Amir Hadžiahmetović je u 73. minuti zamijenio Eto'a, dok je Deni Milošević odigrao svih 90 minuta za domaći tim.

Super liga, 22. kolo:
Konyaspor - Bešiktaš 1:1 (Jahović 60, Hutchinson 27)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi