Oprostio se od igrača Uniteda

Ibrahimović poručio Baillyju: Kako to misliš odje*i?

Endin Čaušević

Sada već bivši fudbaler Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, danas se oprostio od svojih saigrača na Old Traffordu i već sutra će biti predstavljen kao novo pojačanje LA Galaxyja.

Ibrahimović je odlučio raskinuti saradnju s Crvenim đavolim i karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama. Švedski napadač danas je došao na trening Uniteda kako bi se pozdravio sa svojim dojučerašnji saigračima i poželio im sreću u nastavku sezone.

U centru pažnje bio je Ibrahimovićev susret sa Ericom Baillyjem s kojim je u veoma dobrim odnosima. Nakon što je Ibrahimović objavio na društvenim mrežama da napušta United upravo je Bailly bio prvi koji se oglasio, te u komentaru mu u šali poručio "Odje*i".

Naravno, Ibrahimović nije ostao dužan, te je danas odlučio da mu uzvrati. Iako je Bailly mislio da će se slikati s Ibrom to je švedski napadač iskoristio da ga pita "Kako misliš odje*i?".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.