To može samo on: Ibra debituje bez treniranja s novim timom

Spreman za gradski derbi

To može samo on: Ibra debituje bez treniranja s novim timom

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlučio je napustiti Manchester United i prije nekoliko dana objavio je da karijeru nastavlja u dresu LA Galaxyja.

Ibrahimović je ljetos potpisao jednogodišnji ugovor s Crvenim đavolima, ali je odlučio sporazumno raskinuti saradnju jer je donio odluku da karijeru nastavi u Americi. Ibra je izabrao LA Galaxy i sutra bi trebao biti zvanično predstavljen.

Šveđanin se nije mnogo naigrao ove sezone zbog povrede koljena, ali prema pisanju američkih medija već u subotu bi mogao debitovati za novi klub. Tada je na rasporedu veliki derbi između LA Galaxyja i Los Angelesa.

Ono što je fasciniralo mnoge je činjenica da bi Ibrahimović mogao zaigrati za svoj novi tim, a da prethodno nije odradio nijedan trening sa svojim novim saigračima. Zaista ovakve stvari nam može prirediti samo Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi