Kad neće, neće...

Marco Reus se ponovo povrijedio i propustit će Bayern

Tek što se Marco Reus oporavio od prošle povrede i uvezao nekoliko utakmica, iz Dortmunda stiže vijest o novom problemu za njemačkog reprezentativca.

Ovoga puta, Reus se muči sa povredom bedrenog mišića i zbog toga će, gotovo sigurno, propustiti veliki derbi sa Bayernom kojise igra za vikend.

Marco Reus važi za jednog od najvećih pehova u fudbalu, a vrijedi propustiti da je zbog povreda propustio i Svjetsko prvenstvo 2014. i Evropsko prvenstvo 2016. godine. Ne treba ni napominjati koliko su ga brojne povrede i operacije zakočile u karijeri...

Ove sezone je Reus nastupio na pet utakmica u Bundesligi i postigao je tri gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.